Afspraken maken? Gebruik onze online agenda!”

maak een afspraak

Optimaal comfort voor de hoofdhuid

Naar de kapper gaan is voor velen een noodzakelijk kwaad waar vaak tegenop gekeken wordt. Tizziana en haar team proberen daar verandering in te brengen. Zij maken van jouw knipbeurt een speciale belevenis . Wat dat precies inhoudt? Kom dat maar ontdekken!

De behandeling begint met een grondige analyse van het haar en de hoofdhuid. Op basis van de uitkomst geven we u een deskundig advies over de verzorgingsmethode en producten van Redken & Matrix. Met deze producten verbeteren we de conditie van het haar en de hoofdhuid.

Vervolgens worden uw haarwensen besproken en krijgt u persoonlijk advies over knippen, kleuren en stylen. Uw haar wordt gewassen met de geadviseerde producten bij een heerlijke hoofdmassage. We beschikken over speciale kappersstoelen met shiatsumassage.

We zetten onze belangrijkste troeven nog kort op een rijtje:

  • Speciale belevenis met een eigen filosofie rond het knippen.
  • Werk aangepast aan de klant en diagnose van kapsel, snit, kleur met persoonlijke aanpak.
  • Bij het wassen van jouw haar voegen wij speciale geurtherapieën toe.
  • Wij beschikken over speciale kappersstoelen met shiatsumassage.
  • Bij speciale gelegenheden kunnen wij ook zorgen voor bijvoorbeeld bruidskapsels en opsteekkapsels.

 


contacteer ons

Coiffura - Grotesteenweg 46 2600 Berchem - België - Ligging
Tel.:03 345 42 48 - coiffura@outlook.com - BTW BE0631 817 616

zondag en maandag: gesloten dinsdag, woensdag en vrijdag: 09:00 - 18:00 donderdag: 09:00 - 20:00 zaterdag: 08:00 - 15:00

 

Indien u, uw afspraak niet binnen de 24 uur annuleert, zijn wij genoodzaakt om de helft van de gevraagde behandeling aan te rekenen. Doordat wij een reservatie op uw naam hebben moeten openhouden en wij op die manier inkomsten verliezen en onze diensten niet kunnen aanbieden aan andere klanten.

Back to Top