Afspraken maken? Gebruik onze online agenda!”

maak een afspraak

Gelnagels & gellak

Coiffura Hair & Nails plaatst gelnagels volledig naar uw wens. Indien u voor gelnagels kiest dan worden uw natuurlijke nagels verstevigd met gel die verhard wordt onder UV-licht.

Verlenging van de nagel kan zowel met tips als met sjabloons. U kiest voor de gewenste vorm: rond, ovaal of vierkant. Misschien heeft u een voorkeur voor een natuurlijke look, een french manicure (wit boordje), voor een volledige kleur, nail- art, airbrush, stamps, ... Alles kan zolang u het mooi vindt.

Met onze kwalitatieve, duurzame en professionele service heeft u mooie en stevige nagels die 3 à 4 weken -afhankelijk van de groei van de nagels- houden. Coiffura Hair & Nails biedt extra verwennerij voor uw handen: we bieden een manicure aan waarbij het lakken van de nagels gebeurd met het topmerk Chanel.

Het nieuwe Sopolish Protect en Peel garandeert u prachtig gelakte nagels gedurende meer dan 14 dagen met volledige bescherming van uw natuurlijke nagels. U hoeft ze niet eens aan te raken! De gellak verwijdert u in slechts enkele seconden zonder contact met solventen. U kunt gellak ook zelf thuis verwijderen.

 


contacteer ons

Coiffura - Grotesteenweg 46 2600 Berchem - België - Ligging
Tel.:03 345 42 48 - coiffura@outlook.com - BTW BE0631 817 616

zondag en maandag: gesloten dinsdag, woensdag en vrijdag: 09:00 - 18:00 donderdag: 09:00 - 20:00 zaterdag: 08:00 - 15:00

 

Indien u, uw afspraak niet binnen de 24 uur annuleert, zijn wij genoodzaakt om de helft van de gevraagde behandeling aan te rekenen. Doordat wij een reservatie op uw naam hebben moeten openhouden en wij op die manier inkomsten verliezen en onze diensten niet kunnen aanbieden aan andere klanten.

Back to Top